Urządzenia i Akcesoria
Sticky sesame chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
olive oil for brushing
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
jasmine rice350 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
carrots (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)2
-
sugar snap peas trimmed150 g
-
eggs2
-
cornflour (see Tips)4 tbsp
-
paprika3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
garlic cloves3
-
rice wine vinegar45 g
-
honey90 g
-
sweet chilli sauce30 g
-
tomato sauce (see Tips)90 g
-
brown sugar45 g
-
soy sauce (see Tips)75 g
-
sesame seeds30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1985.2 mg
Białko
38.6 g
Kalorie
2776 kJ /
663.5 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
82.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sweet and sour pork
40 min
Plaited pork pie
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Meatball subs
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min