Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken rice
- 100 g red cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1000 g water
- 250 g jasmine rice
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 500 g chicken tenderloins, cut into strips (approx. 2 cm wide)
- 2 tsp sesame oil
- fresh ground black pepper, to season
Korean barbecue sauce
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g water
- 60 g soft dark brown sugar
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
Assembly
- 130 g bean sprouts
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, white part only, cut into thin slices for garnishing
- 1 tsp black sesame seeds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1422.7 kJ / 338.7 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 923.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sticky chicken
24j 35 menit
Sticky sesame chicken
40 min
Asian-style pork noodles
1h
Chiang Mai noodles
25 min
Pad see ew
30 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Korean beef bowl
1h 10 min
Hoisin pork bowl
30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Thai-style grilled pork skewers
7 Std. 25 Min
Chicken pad thai
55 min
Nasi goreng
40 min