Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Chicken rice
- 100 g red cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 1 carrot (approx. 100 g), cut into matchsticks
- 1000 g water
- 250 g jasmine rice
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 500 g chicken tenderloins, cut into strips (approx. 2 cm wide)
- 2 tsp sesame oil
- fresh ground black pepper, to season
Korean barbecue sauce
- 2 garlic cloves
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g water
- 60 g soft dark brown sugar
- 2 eggs, lightly beaten
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
Assembly
- 130 g bean sprouts
- 50 g fresh baby spinach leaves
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 spring onions/shallots, white part only, cut into thin slices for garnishing
- 1 tsp black sesame seeds, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1422.7 kJ / 338.7 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 45.3 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 923.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Nasi goreng
40min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Chiang Mai noodles
25min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Hoisin pork bowl
30min
Sticky sesame chicken
40min
Thai beef salad with noodles
1h
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Thai chicken wraps
40min
Warm satay chicken salad
55 Min
Asian-style pork noodles
1h