Urządzenia i Akcesoria
Plaited pork pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
pork sausages removed from casings (see Tips)500 g
-
dried thyme1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
Worcestershire sauce20 g
-
puff pastry (25 x 40 cm sheet - see Tips)375 g
-
egg lightly beaten1
-
tomato sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1229.5 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2810 kJ /
669.1 kcal
Tłuszcz
46.3 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian-style pork noodles
1 Std.
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 Min