Urządzenia i Akcesoria
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
brown onion cut into halves70 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing1 sprig
-
fresh red chilli deseeded if preferred¼ - ½
-
sun-dried tomatoes100 g
-
butter30 g
-
skinless chicken breast fillets cut into pieces (2-3 cm)500 g
-
pouring (whipping) cream250 g
-
water350 g
-
white wine80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
penne pasta250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
885.9 mg
Białko
40 g
Kalorie
2954 kJ /
703.3 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Beef stroganoff
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Niu rou mian (beef noodles)
35 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Chicken pesto pasta
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Sticky sesame chicken
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min