Urządzenia i Akcesoria
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
gram flour plus extra for dusting200 g
-
water80 g
-
walnut oil70 g
-
garlic clove1
-
onion halved40 g
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
walnut halves15 g
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
vegan cheese, grated (see tip)100 g
-
honey1 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.2 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
1342.5 kJ /
320.9 kcal
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti Carbonara
40 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Quinoa and Vegetable Tower with Avocado and Confited Cherry Tomatoes
1 Std.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12 Std. 10 Min
Carrot and Chickpea Spread
15 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.