Pain sarde

Pain sarde

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
16 morceaux

Składniki

  • d'eau
    250 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
    20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • de semoule de blé dur fine
    500 g
  • de sel
    3 pincées
  • farine pour le plan de travail

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 224.7 kcal / 954.6 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 0.9 g
Węglowodany 45.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 94.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...