
Urządzenia i Akcesoria
Pain sarde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
16 morceaux
Składniki
-
d'eau250 g
-
de levure boulangère sèche10 g
-
de semoule de blé dur fine500 g
-
de sel3 pincées
-
farine pour le plan de travail
Wartości odżywcze na 1 morceau
Kalorie
224.7 kcal /
954.6 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
0.9 g
Węglowodany
45.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
94.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja