Urządzenia i Akcesoria
Pain sarde
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
16 morceaux
Składniki
-
250 g d'eau
-
20 g de levure boulangère fraîche, émiettée10 g de levure boulangère sèche
-
500 g de semoule de blé dur fine
-
3 pincées de sel
-
farine pour le plan de travail
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Sód
94.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
954.6 kJ /
224.7 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain marocain
2h 45min
Pain marocain
3h 40min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Saucisses grillées roumaines (Mititei)
12h
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
1h
Donas amélias
1h 30min
Thieboudienne de poisson
50min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Chapatis indiens
35min
Msemen
40min
Pains de semoule Matlouh
2h 10min