Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- 150 g de cheddar râpé
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- poivre fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4864 kJ / 1159 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 153 g
- Tłuszcz
- 42 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Couronne des rois chorizo, lardons, pignons pins et persil
3h
Croquettes de thon panées à l'amarante
1h 30min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Rolls au chocolat et caramel
2 Std. 10 Min
Boulettes de fromage et chips d'épluchures de carotte
35min
Onion rings
20 min
Pizza Big Mac
1h 30min
Pains à burgers américains
3h 15min
Hot dog au bœuf haché et sauce barbecue
3 godz. 45 min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 Std. 35 Min
Pizza ball
2 Std. 35 Min
Muffins façon pizza
35min