Pain torsadé cheddar et ciboulette
TM6 TM5 TM31

Pain torsadé cheddar et ciboulette

4.7 (40 ocen)

Składniki

  • 220 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 400 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 30 g d'huile d'olive
  • 7 g de sel
  • 150 g de cheddar râpé
  • 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
  • poivre fraîchement moulu

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
4864 kJ / 1159 kcal
Białko
38 g
Węglowodany
153 g
Tłuszcz
42 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy