Pain torsadé cheddar et ciboulette

Pain torsadé cheddar et ciboulette

4.6 47 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
2 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    220 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de farine T45, et un peu pour fariner
    400 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de sel
    7 g
  • de cheddar râpé
    150 g
  • botte de ciboulette fraîche ciselée
    1
  • poivre fraîchement moulu

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1159 kcal / 4864 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 42 g
Węglowodany 153 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...