Pain à la farine d'épeautre

Pain à la farine d'épeautre

4.5 95 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions

Składniki

  • 1 c. à café bombée de sel
  • 200 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 300 g de farine d'épeautre
  • 12 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 10.8 g
Kalorie 1265 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 58.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...