Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle

Petits pains roulés aux pommes et à la cannelle

4.8 314 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
8 parts

Składniki

  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de lait
    170 g
  • de sucre
    110 g
  • de farine et un peu pour fariner
    400 g
  • œuf
    1
  • de sel
    10 g
  • de beurre coupé en dés
    80 g
  • d'huile neutre
    1 c. à café
  • pommes (450 g)
    3
  • de cassonade
    80 g
  • de beurre
    90 g
  • de cannelle en poudre
    5 c. à café
  • jaune d'œuf
    1
  • d'eau
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 523 kcal / 2187 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 71 g
Węglowodany 22 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...