Fougasse lardons et romarin
TM6 TM5 TM31

Fougasse lardons et romarin

4.7 (17 ocen)

Składniki

  • 280 g d'eau minérale
  • 15 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 450 g de farine T65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive
  • 10 branches de romarin frais, effeuillées
  • 150 g de lardons fumés

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
5092 kJ / 1121 kcal
Białko
43 g
Węglowodany
154 g
Tłuszcz
45 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy