Fougasse au romarin

Fougasse au romarin

4.6 47 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 parts

Składniki

  • 50 g d'huile d'olive
  • 2 branches de romarin frais ciselées
  • 2 branches de thym frais effeuillées
    2 branches de thym citron, effeuillées
  • 150 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
  • 1 c. à café de sel
  • 1 c. à café de fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 4.5 g
Kalorie 936 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...