JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel

JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel

4.8 157 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
10 portions

Składniki

  • 500 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 300 g d'eau
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 10 g de sel
  • 50 g d'huile d'olive
  • 150 g d'olives noires dénoyautées
  • farine de blé pour fariner

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.7 g
Kalorie 1019 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...