Hambúrgueres de batata e espinafres salteados

Hambúrgueres de batata e espinafres salteados

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 unidades

Składniki

  • batata, para cozer s/ casca, cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    350 g
  • cebola
    105 g
  • ovo
    1
  • flocos de aveia finos
    25 g
  • sal
    1 c. chá de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • alho
    ⅔ dente de
  • folhas de espinafres, descongeladas escorridas
    220 g
  • pimenta
    2 pitadas de
  • azeite
    20 g
  • manteiga ghee
    3 c. sopa de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 438.1 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 740.5 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...