Riz aux haricots

Riz aux haricots

3.8 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La veille
  • de haricots rouges secs
    150 g
Le jour même
  • de persil frais, équeutés
    5 brins
  • de coriandre fraîche équeutés
    5 brins
  • d'eau
    800 g
  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de poivron coupé en morceaux
    150 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de riz préalablement rincé
    150 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de sauce Worcestershire
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 218 kcal / 917 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 32.5 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Sód 340.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...