Riz aux haricots

Riz aux haricots

3.9 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 portions

Składniki

La veille
  • 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 5 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 800 g d'eau
  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 150 g de poivron coupé en morceaux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 150 g de riz préalablement rincé
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 1 c. à soupe de sauce Worcestershire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 340.7 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 917 kJ / 218 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 32.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...