Creamy Dill Potato Salad with Chicken
TM6

Creamy Dill Potato Salad with Chicken

4.0 ( 6 ocen )

Składniki

Peeling Potatoes and Dill Pesto

  • 21 oz new potatoes (approx. 2 in. wide) (see Tip)
  • 1 tsp extra virgin olive oil (see Tip) (opcjonalnie)
  • 21 oz water
  • 2 oz Parmesan cheese cut into pieces
  • 1 ½ oz pine nuts plus extra to garnish
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz fresh dill
  • 2 tsp capers rinsed
  • 2 tsp lemon juice
  • 5 oz plain Greek yogurt
  • ¼ tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper

New Potatoes and Asparagus Salad

  • 45 oz water
  • 4 large eggs
  • 14 oz pencil-thin asparagus trimmed and cut into pieces (2 in.)
    lub 14 oz asparagus, green trimmed and cut into pieces (2 in.)
  • 8 oz cooked chicken diced or sliced
  • 2 oz red onions thinly sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
613.4 kcal / 2566.6 kJ
Białko
38.1 g
Tłuszcz
35.4 g
Węglowodany
37.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
570.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy