Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce

Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce

3.8 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
30 pieces

Składniki

Sauce
  • conchiglie pasta (lg. shells)
    30
  • yellow onions quartered
    3 oz
  • garlic cloves
    3
  • olive oil
    1 tsp
  • cauliflower florets (approx. ½ med. head)
    12 oz
  • water
    11 oz
  • vegetable stock paste
    1 ½ tsp
  • coconut cream
    5 oz
  • nutritional yeast
    1 tbsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • white pepper
    ⅛ tsp
Filling
  • yellow onions quartered
    5 oz
  • garlic cloves
    2
  • sweet potatoes cut into pieces (1 in.)
    16 oz
  • water
    4 oz
  • vegetable stock paste
    1 tbsp
  • ricotta cheese
    11 oz
  • baby spinach
    4 oz
  • fresh thyme leaves
    1 tbsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 3 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...