Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
TM6 TM5

Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce

3.9 (21 ocen)

Składniki

Sauce

  • 30 conchiglie pasta (lg. shells)
  • 3 oz yellow onions, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 1 tsp olive oil
  • 12 oz cauliflower florets (approx. ½ med. head)
  • 11 oz water
  • 1 ½ tsp vegetable stock paste
  • 5 oz coconut cream
  • 1 tbsp nutritional yeast
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp white pepper

Filling

  • 5 oz yellow onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 16 oz sweet potatoes, cut into pieces (1 in.)
  • 4 oz water
  • 1 tbsp vegetable stock paste
  • 11 oz ricotta cheese
  • 4 oz baby spinach
  • 1 tbsp fresh thyme leaves

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy