
Wersje kompatybilne
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sauce
- 30 conchiglie pasta (lg. shells)
- 3 oz yellow onions quartered
- 3 garlic cloves
- 1 tsp olive oil
- 12 oz cauliflower florets (approx. ½ med. head)
- 11 oz water
- 1 ½ tsp vegetable stock paste
- 5 oz coconut cream
- 1 tbsp nutritional yeast
- ¼ tsp salt to taste
- ⅛ tsp white pepper
Filling
- 5 oz yellow onions quartered
- 2 garlic cloves
- 16 oz sweet potatoes cut into pieces (1 in.)
- 4 oz water
- 1 tbsp vegetable stock paste
- 11 oz ricotta cheese
- 4 oz baby spinach
- 1 tbsp fresh thyme leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 94 kcal / 393 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta Primavera
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Rustic Potatoes with Chorizo
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min