Urządzenia i Akcesoria
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
48 pieces
Składniki
Ginger Snaps
-
all-purpose flour8 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
unsalted butter in pieces, softened to room temperature4 oz
-
sugar6 oz
-
molasses2 oz
-
grated ginger1 oz
-
vanilla extract½ tsp
-
egg yolk from large egg1
Assembly
-
heavy whipping cream10 oz
-
mascarpone3 ½ oz
-
confectioners sugar2 tbsp
-
Grand Marnier½ oz
-
vanilla extract½ tsp
-
fresh figs halved, then cut into thirds8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
36 mg
Białko
1 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard-Dill Sauce
2h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30min
English Muffins
3h 10min
Banana Liqueur Pudding
6h
Naan Bread
2h 50min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4h 35min
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
1h 45min
Corn Cake with Eggnog Sauce (Anna)
1h 20min