
Urządzenia i Akcesoria
Greek Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
long-grain brown rice8 oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
fresh parsley, leaves only5 sprigs
-
fresh dill fronds plus extra to garnish5 sprigs
-
dried oregano1 tsp
-
extra virgin olive oil½ oz
-
baby spinach6 oz
-
vegetable stock32 oz
-
water8 oz
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon1
-
unsalted butter1 oz
-
fresh mint leaves only, hand torn5 sprigs
-
feta cheese (opcjonalnie) crumbled, to garnish3 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
257 kcal /
1075 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
35 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
707 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Tex-Mex Turkey Soup
50 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Green Shakshuka
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken
35 min
Vegetarian Chili
50 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.