Urządzenia i Akcesoria
Coconut Rice Salad
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
lime peel thin peel only, no pith½ oz
-
salt½ tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
garlic clove1
-
ginger peeled (approx. same size as garlic clove)1 piece
-
red onion quartered2 oz
-
carrots sliced (1 in.)8 oz
-
red bell pepper in strips (¾ in.)2 ½ oz
-
cilantro leaves only8 sprigs
-
fresh mint leaves (approx. 8 leaves)2 sprigs
-
lime juice½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
mirin1 oz
-
sesame oil½ oz
-
green onions (approx. 2 green onions, cut on the bias)1 oz
-
2 oz raw cashews, unsalted and halvedraw macadamia nuts unsalted and halved2 oz
-
unsweetened coconut flakes1 oz
-
fruit (opcjonalnie) e.g. blueberries, fresh mango or canned peaches, cubed5 - 6 oz
-
coconut milk (approx. 1 can)13 ½ oz
-
water10 oz
-
rice8 oz
-
frozen green peas2 oz
-
frozen corn kernels2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
3067 kJ /
733 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
5-Second Rainbow Salad
5min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50min
Mulling Spices
1h 50min
Greek Vegetables
1h
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35min
Rolled Frittata
55min
Greek Rice
1h 20min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Vegetarian Lasagna
2h 30min
Tomato Basil Soup
40min