Coconut Rice Salad
TM6 TM5

Coconut Rice Salad

4.7 (15 ocen)

Składniki

  • ½ oz lime peel, thin peel only, no pith
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp fresh ground black pepper
  • 1 garlic clove
  • 1 piece ginger, peeled (approx. same size as garlic clove)
  • 2 oz red onion, quartered
  • 8 oz carrots, sliced (1 in.)
  • 2 ½ oz red bell pepper, in strips (¾ in.)
  • 8 sprigs cilantro, leaves only
  • 2 sprigs fresh mint leaves (approx. 8 leaves)
  • ½ oz lime juice
  • 1 oz rice vinegar
  • 1 oz mirin
  • ½ oz sesame oil
  • 1 oz green onions (approx. 2 green onions, cut on the bias)
  • 2 oz raw macadamia nuts, unsalted and halved
    lub 2 oz raw cashews, unsalted
  • 1 oz unsweetened coconut flakes
  • 5 - 6 oz fruit, e.g. blueberries, fresh mango or canned peaches, cubed (opcjonalnie)
  • 13 ½ oz coconut milk (approx. 1 can)
  • 10 oz water
  • 8 oz rice
  • 2 oz frozen green peas
  • 2 oz frozen corn kernels

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3067 kJ / 733 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
85 g
Tłuszcz
42 g
Błonnik
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy