Gwinganna pumpkin and seed porridge

Gwinganna pumpkin and seed porridge

4.0 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • brown rice
    200 g
  • pumpkin seeds
    30 g
  • sunflower seeds
    30 g
  • apple cider vinegar
    20 g
  • water
    1500 g
  • pumpkin
    250 g
  • coconut oil
    50 g
  • ground cinnamon
    1 ½ tsp
  • ground cardamom
    ½ tsp
  • coconut cream
    400 g
  • raw honey
    40 g
  • fresh fruit of choice to serve
  • coconut flakes toasted to serve
  • chopped walnuts to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 15.8 mg
Białko 7.9 g
Kalorie 2107 kJ / 503.6 kcal
Tłuszcz 37.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 28.6 g
Węglowodany 40.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...