Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Charcoal waffle cones
35 min
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 godz. 45 min
Pumpkin soup
30 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Kumara pie
1 godz. 45 min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 godz.
Cranberry and coconut toasted cereal
50 min
Steamed Chinese greens
30 min