Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Banana Nice cream
5 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Nutty matcha balls
40 Min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2 Std. 25 Min
Healthy biscuits
35 Min
Salami, pea and corn fritters
40 Min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25 Std. 20 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Healthy banana bread
1 Std. 15 Min