Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan gravy
40 min
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Brak ocen
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2 godz. 10 min
Immune boosting smoothie (Post-natal)
5 min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Kiwifruit jam
4 godz. 35 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Orange and mango chia pudding
3 godz. 15 min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 min