Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna pumpkin and seed porridge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
brown rice200 g
-
pumpkin seeds30 g
-
sunflower seeds30 g
-
apple cider vinegar20 g
-
water1500 g
-
pumpkin250 g
-
coconut oil50 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
coconut cream400 g
-
raw honey40 g
-
fresh fruit of choice to serve
-
coconut flakes toasted to serve
-
chopped walnuts to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
15.8 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
2107 kJ /
503.6 kcal
Tłuszcz
37.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
28.6 g
Węglowodany
40.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Fruit and nut muesli
10 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Healthy chocolate mousse
10 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Almond and date bars
2 godz. 15 min
Chocolate fruit and nut squares
1 godz. 10 min
Healthy biscuits
35 min