Urządzenia i Akcesoria
Chicken Meatballs with Red Pesto
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Chicken Meatballs and Rice
-
water1300 g
-
fine sea salt plus 1 pinch½ tsp
-
basmati rice50 g
-
potatoes peeled, diced (1 cm)150 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
chicken breasts, skinless and boneless, cut in pieces (3 cm)400 g
-
ground black pepper1 pinch
-
breadcrumbs, gluten free (see tip)40 g
Red Pesto
-
garlic clove1
-
blanched almonds70 g
-
fresh basil leaves5 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
balsamic vinegar10 g
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
674.4 mg
Białko
32.7 g
Kalorie
1731.2 kJ /
413.8 kcal
Tłuszcz
19.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
27.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temaki Sushi
1 godz.
Spiralized Tortilla
35 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Chicken Nuggets and Chips
1 godz. 15 min
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
2 godz. 40 min
Seafood and Pork Stew
1 godz. 10 min
Yam Pottage (Asaro)
35 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min