Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chicken with Coconut Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped, plus extra, sliced, for garnishing1
-
olive oil20 g
-
yellow curry paste50 g
-
fresh lemon grass bruised2 pieces
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh makrut lime leaves (opcjonalnie)2
-
chicken thighs, skin on, bone in1000 g
-
water600 g
-
tinned coconut milk250 g
-
basmati rice300 g
-
fresh coriander for garnishing
-
lime (opcjonalnie) wedges, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
215.2 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
2739.5 kJ /
654.8 kcal
Tłuszcz
36.2 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
48.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1 godz. 30 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Lamb Meatballs
45 min
Caprese Omelette
30 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Indian Butter Chicken
1 godz.