Urządzenia i Akcesoria
Spicy Chicken with Coconut Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
onion quartered120 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli deseeded, roughly chopped, plus extra, sliced, for garnishing1
-
olive oil20 g
-
yellow curry paste50 g
-
fresh lemon grass bruised2 pieces
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
fresh makrut lime leaves (opcjonalnie)2
-
chicken thighs, skin on, bone in1000 g
-
water600 g
-
tinned coconut milk250 g
-
basmati rice300 g
-
fresh coriander for garnishing
-
lime (opcjonalnie) wedges, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
654.8 kcal /
2739.5 kJ
Białko
31.9 g
Tłuszcz
36.2 g
Węglowodany
48.4 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
215.2 mg