Urządzenia i Akcesoria
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
apples peeled, diced (2 cm)100 g
-
pear peeled, diced (2 cm)100 g
-
plum pitted, diced (2 cm)70 g
-
grapes halved70 g
-
caster sugar4 Tbsp
-
brandysweet sherry4 Tbsp
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
150 g tinned peeled plum tomatoesplum tomatoes quartered150 g
-
white long grain rice300 g
-
water650 g
-
saffron threads (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ heaped tsp
-
large raw prawns, peeled400 g
-
vanilla ice cream for serving4 scoops
-
flaked almonds, toasted for garnishing4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.6 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2793.9 kJ /
667.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
99.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Cod and Spinach Soup
40 min
Basic Soup Purée
Brak ocen
Creamy Feta Dip
5 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Roast Pork with Chutney, Vegetables, Mashed Sweet Potatoes and Sweet Wine Sauce
2 godz.
Number Cake
2 godz.
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2 godz. 10 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Orange Sponge Cake
1 godz.