Urządzenia i Akcesoria
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
apples peeled, diced (2 cm)100 g
-
pear peeled, diced (2 cm)100 g
-
plum pitted, diced (2 cm)70 g
-
grapes halved70 g
-
caster sugar4 Tbsp
-
brandysweet sherry4 Tbsp
-
fresh parsley cut in pieces3 sprigs
-
red pepper150 g
-
green pepper150 g
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
150 g tinned peeled plum tomatoesplum tomatoes quartered150 g
-
white long grain rice300 g
-
water650 g
-
saffron threads (opcjonalnie)½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbledvegetable stock paste, homemade1 ½ heaped tsp
-
large raw prawns, peeled400 g
-
vanilla ice cream for serving4 scoops
-
flaked almonds, toasted for garnishing4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
915.6 mg
Białko
22.9 g
Kalorie
2793.9 kJ /
667.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
99.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No Bake Nutella Cheesecake
4 godz. 20 min
Dubai Chocolate Bar
1 godz. 20 min
Egg and Onion
25 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM5)
Brak ocen
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 min
Seafood Soup
Brak ocen
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 min