Empanadillas veganas de setas y pimientos

Empanadillas veganas de setas y pimientos

4.1 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 unidades

Składniki

  • de agua
    220 g
  • de harina de trigo
    400 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 sobre
  • de aceite de oliva
    35 g
  • de sal
    1 ½ cucharadita
  • de cebolla
    50 g
  • de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
    2 - 4 ramitas
  • de pimiento rojo en trozos
    150 g
  • de setas frescas
    100 g
  • de tomate concentrado
    20 g
  • de salsa harissa (opcjonalnie)
    ½ cucharadita
    ½ cucharadita de salsa Tabasco

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 82.5 kcal / 345 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 14.1 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 149 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...