Empanadillas veganas de setas y pimientos

Empanadillas veganas de setas y pimientos

4.3 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 unidades

Składniki

  • 220 g de agua
  • 400 g de harina de trigo
  • 1 sobre de levadura de panadería deshidratada
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 50 g de cebolla
  • 2 - 4 ramitas perejil fresco (hojas y parte del tallo)
  • 150 g de pimiento rojo en trozos
  • 100 g de setas frescas
  • 20 g de tomate concentrado
  • ½ cucharadita de salsa harissa (opcjonalnie)
    ½ cucharadita de salsa Tabasco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 149 mg
Białko 2.6 g
Kalorie 345 kJ / 82.5 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...