Tartare d’œufs

Tartare d’œufs

4.8 77 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • d'eau
    700 g
  • de persil frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • de ciboulette fraîche (env. 5 g), ciselée en rouelles (2 cm)
    ½ bouquet
  • de carottes nouvelles évent. pelées, en morceaux (3 cm)
    150 g
  • de radis rouges coupés en deux
    120 g
  • d'oignons en botte en morceaux (3 cm)
    40 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de vinaigre de vin blanc
    25 g
  • de moutarde de Dijon
    40 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    6 pincées
  • de pain de mie blanc
    8 tranches
  • de fleur de sel
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376 kcal / 1568 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...