
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile de colza
- 30 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à café de sarriette
- 2 branches de persil frais effeuillé
- 1 ¼ c. à café de sel selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu selon les goûts
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts, frais équeutés
- 50 g d'oignon coupé en quatre
- 100 g de lardons coupés en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 299 kcal / 1251 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Węglowodany
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45 min
Asperges et hollandaise au yogourt
30 min
Gratin de chou-fleur
55 min
Haricots verts au thym
1 godz. 10 min
Salade de pommes de terre
1 godz. 5 min
Assiette bernoise
1 godz. 15 min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Sauce à salade à la française
20 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 min
Salade pommes-carottes
5 min
Salade de carottes
15 min