Dip au fromage frais et aux herbes

Dip au fromage frais et aux herbes

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon (50 g)
  • 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
  • 200 g de fromage frais
  • 200 g de crème acidulée
  • 1 c. à café de sel aux herbes
  • 2 pincées de poivre, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 501 kJ / 120 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...