![Dip au fromage frais et aux herbes Dip au fromage frais et aux herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FE909056-8065-4A4E-8FD2-C0588B91B1FC/Derivates/7C8643B7-99CA-4D9C-8BB9-1B5D6BF95F5E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon (50 g)
- 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
- 200 g de fromage frais
- 200 g de crème acidulée
- 1 c. à café de sel aux herbes
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Tartines à la salade d’œufs
15 min
Mousse au thon
5 menit
Quiche aux asperges
1j
Salade de poulet au curry
30min
Pesto de basilic
10 min
Toasts à l'ail
15 min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cake choco-courgettes
1h 25min
Tartare d’œufs
35min
Sauce à salade à la française
20min
Gâteau aux carottes
1 Std. 10 Min