Dip au fromage frais et aux herbes

Dip au fromage frais et aux herbes

4.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
10 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • oignon (50 g)
    1
  • d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
    40 g
  • de fromage frais
    200 g
  • de crème acidulée
    200 g
  • de sel aux herbes
    1 c. à café
  • de poivre, moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 120 kcal / 501 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...