Dip au fromage frais et aux herbes
TM6 TM5

Dip au fromage frais et aux herbes

4.9 (11 ocen)

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon (50 g)
  • 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
  • 200 g de fromage frais
  • 200 g de crème acidulée
  • 1 c. à café de sel aux herbes
  • 2 pincées de poivre, moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
501 kJ / 120 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy