Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 1 oignon (50 g)
- 40 g d'un mélange d'herbes aromatiques, fraîches p. ex. persil, sans les tiges
- 200 g de fromage frais
- 200 g de crème acidulée
- 1 c. à café de sel aux herbes
- 2 pincées de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Risotto alla milanese
30 Min
Pesto de basilic
10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Mousse au thon
5min
Sauce cocktail
5min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Toasts à l'ail
15min
Sauce à salade moutarde-balsamique
10 min
Beurre aux herbes
5min
Croissants au jambon
35 Min
Sauce à salade à la française
20 min