Velouté d'épluchures d'asperges

Velouté d'épluchures d'asperges

3.2 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 400 g de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 550 g d'eau
  • 2 c. à soupe de ricotta

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 125 kJ / 30 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...