Velouté d'épluchures d'asperges

Velouté d'épluchures d'asperges

3.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de parures d'asperge (épluchures et queues) (2 bottes)
    400 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    550 g
  • de ricotta
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 30 kcal / 125 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...