Urządzenia i Akcesoria
Confiture pêche et verveine
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
3 bocaux
Składniki
-
1500 g d'eau
-
1000 g de pêches
-
600 g de sucre en poudre
-
le jus d'un citron jaune
-
20 feuilles de verveine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
4 g
Kalorie
4113 kJ /
983 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
230 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de framboises
1 godz. 5 min
Confiture figue et vanille
40 min
Confiture de myrtilles
1 godz. 45 min
Confiture abricot-gingembre
1 godz. 55 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture figue-romarin
50 min
Confiture de poires
6 godz.