Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • de foie gras de canard cru (1 lobe)
    400 - 500 g
  • de sel
    7 g
  • poivre moulu
  • d'abricots secs coupés en quatre
    80 g
  • de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
    60 g
  • de quatre-épices
    1 c. à café bombée
  • d'eau
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 796 kcal / 3330 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 79 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...