Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

Foie gras vapeur aux épices, abricots secs et pruneaux

4.5 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 13 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 400 - 500 g de foie gras de canard cru (1 lobe)
  • 7 g de sel
  • poivre moulu
  • 80 g d'abricots secs coupés en quatre
  • 60 g de pruneaux dénoyautés coupés en quatre
  • 1 c. à café bombée de quatre-épices
  • 800 g d'eau

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8 g
Kalorie 3330 kJ / 796 kcal
Tłuszcz 79 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...