Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 480 g de sucre en poudre
- 2 cm de gingembre frais, coupé en tranches (2 mm)
- 800 g d'abricots frais, bien mûrs, coupés en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3264.3 kJ / 771 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 183 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture figue et vanille
40min
Confiture figue-romarin
50min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de myrtilles
1 Std. 45 Min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture abricot-amande à la rose
6h 45min
Confiture de fraises à la vanille
45min
Confiture de melon au basilic
2h 40min
Confiture de framboises
1 Std. 5 Min
Confiture pêche et verveine
1 Std. 5 Min
Confiture de pêches
1 Std. 5 Min