L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard

L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard

2.8 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La cuisson des blancs et la garniture
  • d'huile d'olive
    10 g
  • blancs d'œufs
    4
  • asperges vertes
    12
  • d'eau
    500 g
  • de chair de courge butternut détaillée en cubes (1 cm)
    200 g
  • concombre
    ½
La vinaigrette
  • le jus d'1/2 citron vert
  • de sauce de soja
    30 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
L'œuf parfait
  • d'eau
    1750 g
  • œufs
    4
Le dressage
  • d'écorce de citron confit détaillé en julienne
    1
  • d'olive kalamata, dénoyautée
    50 g
  • pétales de rose confits
    4
  • crackers bio coupés en morceaux
    4
  • de poivre de Sichuan à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 399.5 kcal / 1661.5 kJ
Białko 15.5 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...