Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g de melon, coupé en morceaux
- 600 g de sucre en poudre
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 5 - 6 brins de basilic frais, équeutés
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3812.3 kJ / 900 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 219.3 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 31.3 mg
Alternatywne przepisy
Confiture de pastèque
30min
Confiture de clémentines
50min
Confiture melon-anis
6h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 Min
Confiture pêche et verveine
1 godz. 5 min
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Confiture de tomates vertes
24h