Urządzenia i Akcesoria
Confiture de melon au basilic
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 bocaux
Składniki
-
900 g de melon coupé en morceaux
-
600 g de sucre en poudre
-
30 g de jus de citron fraîchement pressé
-
5 - 6 brins de basilic frais équeutés
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
31.3 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
3812.3 kJ /
900 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
219.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture de pastèque
30 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de Noël à l'orange
1 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 min
Confiture de pêches
1 godz. 5 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture de poires
6 godz.