Confiture de melon au basilic

Confiture de melon au basilic

4.4 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
3 bocaux

Składniki

  • de melon coupé en morceaux
    900 g
  • de sucre en poudre
    600 g
  • de jus de citron fraîchement pressé
    30 g
  • de basilic frais équeutés
    5 - 6 brins

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 900 kcal / 3812.3 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 0.7 g
Węglowodany 219.3 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 31.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...