Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

4.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions

Składniki

  • de fromage blanc nature
    100 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de sucre en poudre
    220 g
  • de beurre coupé en morceaux
    60 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de farine de blé
    100 g
  • de levure chimique (¼ de sachet)
    ½ c. à café
  • de rhubarbe coupée en morceaux
    500 g
  • de fraises surgelées coupées en morceaux
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 252.2 kcal / 1076.7 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 38.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 134 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...