Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

Compote de rhubarbe sur sablé breton, glace au fromage blanc

4.5 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
6 portions

Składniki

  • 100 g de fromage blanc nature
  • 100 g de mascarpone
  • 220 g de sucre en poudre
  • 60 g de beurre coupé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • 100 g de farine de blé
  • ½ c. à café de levure chimique (¼ de sachet)
  • 500 g de rhubarbe coupée en morceaux
  • 100 g de fraises surgelées coupées en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 134 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 1076.7 kJ / 252.2 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...