Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth

Bouillon safrané aux pâtes, moules, petits pois et aneth

4.5 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de bouillon de volaille maison (voir "Conseil(s)")
    750 g
  • de pistils de safran
    1 pincée
  • botte d'aneth frais et un peu pour la finition
    1
  • du sel
  • du poivre moulu
  • eau salée, pour la cuisson des pâtes
  • de moules, brossées et nettoyées
    1000 g
  • de petits pois frais écossés
    150 g
  • de petites pâtes sèches pour potage, type riso
    200 g
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334 kcal / 1397 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...