Ravioli chinois aux champignons

Ravioli chinois aux champignons

4.3 13 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 pièces

Składniki

La pâte à ravioli
  • de farine
    250 g
  • œuf
    1
  • d'eau tiède
    120 g
  • de sel
    5 g
  • fécule de maïs pour fariner
La farce
  • de gingembre frais
    1 cm
  • de ciboulette fraîche
    4 brins
  • gousses d'ail
    2
  • oignons nouveaux émincés
    3
  • de carotte en morceaux
    100 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    50 g
  • œuf
    1
  • de chapelure
    3 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    2 c. à café
  • de sauce de soja salée
    2 c. à soupe
  • de vinaigre de riz
    3 c. à soupe
  • d'eau
    300 g
  • de bouillon de légumes
    700 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 33 kcal / 138 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...