Ravioli chinois aux champignons

Ravioli chinois aux champignons

4.2 15 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 pièces

Składniki

La pâte à ravioli
  • 250 g de farine
  • 1 œuf
  • 120 g d'eau tiède
  • 5 g de sel
  • fécule de maïs pour fariner
La farce
  • 1 cm gingembres frais
  • 4 brins de ciboulette fraîche
  • 2 gousses d'ail
  • 3 oignons nouveaux émincés
  • 100 g de carotte en morceaux
  • 50 g de champignons de Paris frais émincés
  • 1 œuf
  • 3 c. à soupe de chapelure
  • 2 c. à café d'huile de sésame
  • 2 c. à soupe de sauce de soja salée
  • 3 c. à soupe de vinaigre de riz
  • 300 g d'eau
  • 700 g de bouillon de légumes

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1 g
Kalorie 138 kJ / 33 kcal
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...