Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de cheddar, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre, coupé en morceaux
- ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'eau
- 30 olives dénoyautées, farcies au piment
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 301.3 kJ / 72 kcal
- Białko
- 1.4 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.6 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 56.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à pizza
1j
Quiche aux crevettes et tomates
1h 10 min
Pain au thym
1 Std. 15 Min
Guirlach nougat
1j 30 menit
Brioche tressée de Noël
1 Std. 45 Min
Petits roulés au parmesan et au persil
1h 10 min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 Min
Pâte à pizza italienne
2j 5 menit
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45 min
Pain au romarin méditerranéen
1h 55min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Pain torsadé cheddar et ciboulette
3 godz. 25 min