Frittata au chorizo

Frittata au chorizo

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • d'huile d'olive et un peu pour la poêle
    25 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux (2-3 cm)
    150 g
  • d'oignons coupés en tranches (2 mm)
    150 g
  • de pommes de terre coupées en tranches (5 mm)
    200 g
  • de sel
    2 - 4 pincées
  • de chorizo coupé en morceaux (2 cm)
    150 g
  • œufs
    6
  • de lait
    100 g
  • de persil frais haché
    1 c. à café
  • de poivre noir fraîchement moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 265.9 kcal / 1112.3 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 430.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...