Frittata au chorizo

Frittata au chorizo

4.3 22 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive et un peu pour la poêle
  • 150 g de poivron rouge coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 150 g d'oignons coupés en tranches (2 mm)
  • 200 g de pommes de terre coupées en tranches (5 mm)
  • 2 - 4 pincées de sel
  • 150 g de chorizo coupé en morceaux (2 cm)
  • 6 œufs
  • 100 g de lait
  • 1 c. à café de persil frais haché
  • 2 pincées de poivre noir fraîchement moulu

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 265.9 kcal / 1112.3 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 18.5 g
Węglowodany 11.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 430.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...