
Urządzenia i Akcesoria
Frittata au chorizo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 parts
Składniki
-
d'huile d'olive et un peu pour la poêle25 g
-
de poivron rouge coupé en morceaux (2-3 cm)150 g
-
d'oignons coupés en tranches (2 mm)150 g
-
de pommes de terre coupées en tranches (5 mm)200 g
-
de sel2 - 4 pincées
-
de chorizo coupé en morceaux (2 cm)150 g
-
œufs6
-
de lait100 g
-
de persil frais haché1 c. à café
-
de poivre noir fraîchement moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
265.9 kcal /
1112.3 kJ
Białko
13.2 g
Tłuszcz
18.5 g
Węglowodany
11.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
430.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°38
46 Przepisów
Francja
Francja