Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda

Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda

3.1 21 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de gingembre frais
    10 g
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    2 c. à soupe
  • de viande d'agneau en gros morceaux
    800 g
  • d'eau
    450 g
  • de carottes en rondelles épaisses
    300 g
  • de thym frais effeuillées
    5 branches
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de petites pommes de terre épluchées
    500 g
  • de petits pois frais
    250 g
  • de pâtes sèches type fregola sarda
    180 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 664 kcal / 2778 kJ
Białko 55 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...