Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda

Mijoté d'agneau, pommes de terre, petits pois, carottes et fregola sarda

3.1 22 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g gingembres frais
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la finition
  • 800 g de viande d'agneau en gros morceaux
  • 450 g d'eau
  • 300 g de carottes en rondelles épaisses
  • 5 branches de thym frais effeuillées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g de petites pommes de terre épluchées
  • 250 g de petits pois frais
  • 180 g de pâtes sèches type fregola sarda

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 55 g
Kalorie 2778 kJ / 664 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 61 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...