Poulet mariné aux oignons et champignons noirs

Poulet mariné aux oignons et champignons noirs

3.9 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de champignons noirs déshydratés
    20 g
  • gousses d'ail
    2
  • de gingembre frais
    10 g
  • de sauce de soja
    25 g
  • d'huile de sésame
    15 g
  • de blanc de poulet taillé en lamelles
    400 g
  • d'huile végétale
    20 g
    20 g huile d'olive
  • d'oignons jaunes émincés (voir "Conseil(s)")
    400 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • d'eau
    2000 g
  • de vinaigre
    50 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'encre de seiche (opcjonalnie)
    1 sachet
  • de riz
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1967.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 13.3 g
Węglowodany 56.5 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1026.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...