Bœuf sauté aux légumes croquants

Bœuf sauté aux légumes croquants

3.9 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais équeutés
  • 800 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 300 g de fèves fraîches
  • 300 g de carottes coupées en fins bâtonnets
  • 100 g de pois gourmands coupé en deux dans la longueur
  • 200 g de pousses de soja frais
  • 15 g d'huile d'olive
  • 400 g de viande de bœuf coupée en lamelles
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 650.8 mg
Białko 30.3 g
Kalorie 1196 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...