Pilons de poulet laqués à la mangue

Pilons de poulet laqués à la mangue

4.4 147 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 3 échalotes
  • 3 gousses d'ail
  • 2 cm de gingembre frais
  • 4 c. à soupe d'huile végétale
  • 1 mangue bien mûre et coupée en morceaux
  • 3 clous de girofle
  • ½ c. à café de grains de poivre
  • 1 c. à café de graines de coriandre
  • 1 c. à café de paprika
  • 2 - 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 8 pilons de poulet, avec la peau (ou 4 gros)
  • 300 g de bouillon de volaille
  • 3 c. à soupe de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 830.3 mg
Białko 46.3 g
Kalorie 2603.3 kJ / 622.5 kcal
Tłuszcz 34.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...