Pilons de poulet laqués à la mangue

Pilons de poulet laqués à la mangue

4.4 141 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • échalotes
    3
  • gousses d'ail
    3
  • de gingembre frais
    2 cm
  • d'huile végétale
    4 c. à soupe
  • mangue bien mûre et coupée en morceaux
    1
  • clous de girofle
    3
  • de grains de poivre
    ½ c. à café
  • de graines de coriandre
    1 c. à café
  • de paprika
    1 c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 - 3 pincées
  • feuilles de laurier déshydratées
    2
  • pilons de poulet, avec la peau (ou 4 gros)
    8
  • de bouillon de volaille
    300 g
  • de miel
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 622.5 kcal / 2603.3 kJ
Białko 46.3 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 29.3 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 830.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...