Cabillaud à la sauce tomate

Cabillaud à la sauce tomate

4.2 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 200 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 500 g de tomates coupées en morceaux
  • ½ c. à café de poivre noir moulu et 1 pincée
  • 1 c. à café de paprika
  • 30 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe
  • 120 g d'eau
  • 30 g de concentré de tomate
  • 1 c. à café de sel et 1 pincée
  • 2 brins de thym frais
  • 2 pincées de poivre noir moulu
  • 1 citron jaune coupé en rondelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 728.8 mg
Białko 29.6 g
Kalorie 1291.8 kJ / 308.7 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 13.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...