Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla carbonara
35 min
Riso in bianco
25 min
Insalata di pasta
30 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura della pasta
20 min
Uova sode
20 min
Cottura del riso
25 min
Cottura della pasta
25 min
Insalata di riso (TM6)
40 min
Uova sode
20 min
Spaghetti al tonno
40 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 min