Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti alla carbonara
35 min
Riso in bianco
25 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 min
Cottura del riso a chicco lungo
35 min
Cottura della pasta
20 min
Cottura del riso
25 min
Cottura della pasta
25 min
Tisana rilassante alla camomilla
25 min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Pasta al pomodoro
55 min