Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca, lunga o corta (es. penne, spaghetti)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1164 kJ / 278 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.1 g
Alternatywne przepisy
Riso in bianco
25 Min
Cottura del riso a chicco lungo
35 Min
Pasta tonno e olive
35 Min
Pasta al pomodoro
55min
Uova sode
20 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Cottura della pasta
20 Min
Riso in bianco
25 Min
Cottura del riso
25 Min
Spaghetti al pomodoro
30 Min
Cottura della pasta
25 Min
Pasta risottata al pomodoro
40 Min