Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di cipolla marrone, a spicchi
lub 100 g di cipolla rossa, a spicchi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 537.2 kJ / 128.4 kcal
- Białko
- 1.1 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle dorate (80 g)
Brak ocen
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10 min
Cipolle dorate (100 g)
Brak ocen
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min