Urządzenia i Akcesoria
Cipolle brunite (100 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 porzione
Składniki
-
10 g olio extravergine di oliva
-
100 g di cipolla rossa, a spicchi100 g di cipolla marrone a spicchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
4 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
537.2 kJ /
128.4 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Chutney di cipolle caramellate
24h
Pesto di lattuga
15min
Cipolle dorate (100 g)
Nessuna valutazione
Cipolle dorate (80 g)
Nessuna valutazione
Cipolle piccanti insaporite
20min
Scalogno insaporito (350 g)
25min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Cipolle brunite (200 g)
25min
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Cipolle insaporite (200 g)
20min