Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 120 g di burro a pezzi
- 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
- 1 spicchio di aglio schiacciato
- 8 foglie di salvia fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2562.8 kJ / 612.5 kcal
- Białko
- 15.2 g
- Węglowodany
- 66.3 g
- Tłuszcz
- 31.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.8 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1150.6 mg
Alternatywne przepisy
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 min
Zuppa di verdure e pasta corta con Affettatutto Bimby® (TM6)
40 min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby® (TM6)
1h
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Bratwurst con insalata di patate
35 min
Caramelle gommose al mango
Brak ocen
Udon alla carbonara di miso
25 min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Polenta bianca e salsiccia
1 godz. 30 min
Gramigna alla salsiccia
45 min