Riso in cagnone

Riso in cagnone

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di acqua
    1300 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di burro a pezzi
    120 g
  • di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
    320 g
  • spicchio di aglio schiacciato
    1
  • foglie di salvia fresca
    8

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 612.5 kcal / 2562.8 kJ
Białko 15.2 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 66.3 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 19.8 g
Sód 1150.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...