Riso in cagnone

Riso in cagnone

4.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1300 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 120 g di burro a pezzi
  • 320 g di riso a chicco lungo tipo Carnaroli o Arborio
  • 1 spicchio di aglio schiacciato
  • 8 foglie di salvia fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1150.6 mg
Białko 15.2 g
Kalorie 2562.8 kJ / 612.5 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 19.8 g
Węglowodany 66.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...