
Urządzenia i Akcesoria
Reforço imunitário de banana e caju com gengibre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 copos
Składniki
-
caju50 g
-
água200 g
-
gengibre fresco cortado em fatias finas40 g
-
banana madura em pedaços80 g
-
sumo de limão (½ unid. aprox.)25 g
-
xarope de ácer40 g
-
canela em pó1 pitada de
Wartości odżywcze na 1 copo
Kalorie
250 kcal /
1046 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Boost de imunidade
25 Przepisów
Portugalia
Portugalia