Focaccia de beterraba com salmão fumado

Focaccia de beterraba com salmão fumado

5.0 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 doses

Składniki

  • farinha tipo 65
    400 g
  • sumo de beterraba natural, s/ açúcar
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • mel
    1 c. sopa de
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • água
    120 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • alecrim só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
    3 - 4 pés de
  • cebolas roxas cortadas em rodelas (2 mm aprox.)
    1 - 2
  • sal grosso
    1 - 2 pitadas de
  • salmão fumado cortado em tiras
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 199 kcal / 832 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 514 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...