Manteiga de polenta vegan

Manteiga de polenta vegan

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
15 doses

Składniki

  • sêmola de milho média
    30 g
  • água
    250 g
  • óleo de girassol
    40 g
    40 g azeite
  • sumo de limão
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 15 doses

Kalorie 465.4 kcal / 1947.3 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 40.2 g
Węglowodany 23.8 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 1173.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...