Urządzenia i Akcesoria
Hungarian goulash
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves150 g
-
olive oil1 tbsp
-
gravy beef cut into pieces (3 cm)250 g
-
sugar½ tsp
-
tomato paste25 g
-
fresh tomatoes cut into pieces140 g
-
red wine80 g
-
sweet paprika½ - 1 tbsp
-
ground caraway seeds½ tsp
-
dried marjoram½ tbsp
-
fresh bay leaf1
-
ground allspice (optional)½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
grated lemon zest½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
water75 g
-
plain flour (optional)2 tsp
-
capsicum deseeded, cut into thin slices75 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
703.7 mg
Białko
34.1 g
Kalorie
1807.6 kJ /
432.1 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Hunters' stew
1 godz.
Tomato basil chicken stew
35 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken San Fernando
55 min